Actes 18, 19, 20 i 21 de maig a bcn amb la plataforma Iñigo Gogoan: “Crònica d’una ferida oberta”

18Maig

Del 18 al 21 de Maig organitzem 4 jornades informatives a 4 espais diferents en ocasió de la visita a Barcelona de la Plataforma Iñigo Gogoan, col·lectiu que es va crear després de l’assassinat d’Iñigo Cabacas per una bala de goma disparada de un Ertzaintza el 5 d’abril de 2012 a Bilbao.

En tots els espais serà projectat el documental “Iñigo Cabacas. Crónica de una herida abierta” dirigida per Karlos Trijurque i estrenada a la web el 22 d’ abril d’aquest any.

Al marge de la projecció es faran xerrades i una assemblea oberta per a plantejar noves eines de lluita contra les bales de goma en ús tant a Catalunya com a l’ Euskal Herria.
La Plataforma Iñigo Gogoan està plantejant fer un “escac i mat” a l’actual model policial amb la proposta d’un nou model que trenqui totalment l’actual manera de gestió del cos policial que es manté igual del franquisme.

Creiem que des de la base podem començar a debatre aquest tema per arribar al dia del 15 de març 2014, dia internacional contra la violència policial, amb una proposta concreta capaç de posar fi a l’actual desordre public i la inseguretat ciutadana, la violació sistemàtica del dret a manifestar-se, la doctrina de la por i la impunitat que estem veient i vivint en la nostra pròpia pell.

A totes les jornades ens acompanyaren el col·lectiu Ojocontuojo i la plataforma Iñigo Gogoan.

A més les jornades seran ocasió per informar-vos sobre la Comissió d’Estudi del Parlament que el dia 16 de maig començarà una anàlisi sobre l’us de material antiavalots en els esdeveniments de massa.

Una comissió que no creiem sigui necessària per prohibir aquestes armes, tal i com és evident amb l’estudi que tenim publicat a la web des de fa 3 anys, i que utilitzarem per entrar al Parlament i parlar directament cara a cara amb els polítics i principals responsables de la repressió policial que estem patint.

Us hi esperem!

Programa

#18 MAIG – 1200H
Projecció Documental, Vermut, Xerrades
Kasa de la Muntanya (Av. Santuari de Sant Josep de la Muntanya, 31)

#19 MAIG – 1900H
Projecció Documental, Presentació Plataforma Iñigo Gogoan
Euskal Etxea (Placeta Montcada, 1-3)

#20 MAIG – 1830H
Assemblea Oberta
Ateneu de la Flor de Maig (C. Doctor Trueta, 195)

#21 MAIG – 1830H
Projecció Documental, Taula Rodona
Festival de Cinema i Drets Humans (Cinemes Girona, C. Girona 173)
www.festivaldecineyderechoshumanos.com

—–

* Extret del lloc web de Stop Bales De Goma (respostejada aquesta entrada).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*