Assemblea Antirrepressiva de Ponent: JUDICI CONTRA UN ANTIAVALOT DELS MOSSOS DE LLEIDA

[Publiquem el comunicat de l’Assemblea Antirrepresiva de Ponent:]

Demà, a les 12:10 és celebra un judici contra un caporal de la BRIMO (antiavalots) dels Mossos de Lleida. Aquest individu té diferents denuncies per agressions i abusos, se l’ha pogut identificar en accions repressives com:

  • Desallotjament dels indignats a Ricard Vinyes (maig 2011)
  • Carrega policial contra el moviment estudiantil davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i amenaces a noies allí concentrades (juny 2012).
  • Detenció il·legal d’un jove (juny 2012).
  • Amenaces a membres de col·lectius reivindicatius (2013).
  • A més, aquest antidisturbis denuncia personalment a persones reivindicatives (Cas Mojao, Cas Facebook)

El judici de demà, és remunta a finals d’agost de 2012, quan un jove activista de Lleida va entrar a un bar d’una gasolinera de els afores de Lleida, i allí, hi havia un grup d’antiavalots fent el cafè. Quan aquest jove va sortir del bar, els va dir “bon profit” i va sortir. Darrera li vingué un d’aquests armaris, donant-li espentes, agafant-lo del coll i amenaçant-lo de mort. El jove va rebre un fort cop al pit i mentre intentava refugiar-se a dins de la gasolinera el van colpejar amb la porta al cap. Va presentar denuncia aquell mateix dia.

El judici es celebrarà a la sala 2.5 dels Jutjats de Lleida. A les 12:10, demà 18 de Juny.

Us demanem difusió i solidaritat amb les persones que pateixen el sistema repressiu policial. El judici, en principi, sera en audiència pública. Igualment us animem a participar a les reunions que es fan els dilluns a les 20:00 al Casal Popular de Joves de Lleida de l’Assemblea Antirrepressiva de Ponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*