Campanya ‘No més complicitat amb Israel’

Amics i amigues,

Enguany ens mobilitzem amb la campanya “No més complicitat amb Israel” en defensa de la justícia i la dignitat.  L’objectiu d’aquesta campanya és proporcionar  informació, fer incidència  i denunciar  les relacions comercials, militars i de seguretat entre l’Estat Espanyol, Catalunya i Israel.

Tenim evidències que Israel ha fet de la repressió una indústria, i Catalunya  i l’Estat Español en són els seus clients. Concretament, el govern de Catalunya té contractes comercials en l’àmbit de la seguretat, gran part dels quals, no es fan públics. Catalunya adquireix a Israel part del material anti-disturbis que fan servir el mossos d’esquadra com les armilles antibala, les fundes IMI per a pistoles o els canons d’aigua per a la “dispersió” de manifestants que entraran ja en funcionament.

Els moviments de solidaritat amb Palestina denunciem que Israel juga un rol capdavanter en el disseny, investigació, implementació i venda a l’estranger dels diferents sistemes de repressió. Amb aquesta peça audiovisual  animem als moviments socials i a les persones que es sumin en aquesta lluita de lluites, i que signin el manifest,  per aturar a Israel com a actor clau en la construcció d’un sistema de repressió mundial, que afecta a totes i cada una de les persones ciutadanes de Catalunya així com a la resta del món. Convidem a les persones lliures que es sumin al moviment global de Boicot Desinversions i Sancions (BDS) contra l’Estat d’Israel fins que acompleixi amb el dret internacional.

Animem a les persones i als moviments socials a prendre un paper actiu en la lluita palestina per la justícia i la dignitat.

Us preguem el vostre recolzament i ajuda per signar el manifest i fer difusió.

Manifest en català:

http://www.ipetitions.com/petition/nocollaboracioisrael/

Manifest en castellà:

http://www.ipetitions.com/petition/bastacolaboracionisrael/

Manifest en anglès:

http://www.ipetitions.com/petition/stop-police-and-military-collaboration-with-israel/

 

Per saber més sobre la campanya clica aquí 
Si encara no has vist el vídeo de denúncia entre les complicitats en matèria de repressió entre Catalunya i Israel clica aquí (el trobaràs en català, castellà, anglès i àrab)
Per seguir-nos al twitter: @palestinalcor
Per seguir-nos al facebook: https://www.facebook.com/pages/Amb-Palestina-Al-Cor/104888022941850#

Gràcies!!!

Campanya impulsada per:
(Coordinadora Amb Palestina al Cor,  BDS Catalunya, Aturem la Guerra, Dones en Rebel·lía, IJAN – International Jewish Anti-Zionist Network, Rumb a Gaza i la col·laboració de Rereguarda en Moviment.)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*