Comunicat de Rescat: Solidaritat amb els solidaris (concentració 23 de gener, 11:30h, Ciutat de la Justícia, bcn)

Cartell de Rescat per solidaritat amb els solidaris (Gregori i Ferran): 23 de gener, 11h, Ciutat de la Justícia, Barcelona.

Rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques, convoca el 23 de gener a les 11:30h davant de la Ciutat de la (in)Justícia (Gran Via de les Corts Catalanes 111) una concentració per mostrar solidaritat amb els solidaris.

Comunicat de Rescat:

“VOLEN CRIMINALITZAR LA SOLIDARITAT!!!!!!!

Dos companys han estat citats a la Ciutat de la Justícia. El seu delicte???? El seu delicte és el de ser solidaris.
El passat 11 de setembre, la manifestació de l’Esquerra Independentista va acabar al Fossar. Allà, després dels parlaments, van pujar en Ferran Blasi i el Gregori Saavedra, de la colla bastonera de Gràcia Cop a Cop, i ho van fer portant les fotos de les nostres preses polítiques catalanes, La Marina i la Lola, perquè un any més, una Diada més, i malgrat els discursos de la social-democràcia, aquí, als Països Catalans encara hi ha persones a les presons per causes de consciència i rebel•lió. I un any més, encara hi ha més gent que no volem oblidar-les, a milers de kilòmetres de casa, ostatges d’uns estats cruels. Des de RESCAT volem agraïr, un altre vegada, a totes les persones i a tos els col•lectius que amb la seva implicació i la seva constància tornen a demostrar que malgrat tot, la flama de la solidaritat continua encesa. Malgrat les amenaces, malgrat la repressió, i malgrat la por. Perquè ser solidàries significa compartir, perquè ser solidaris sempre és un acte social i polític, i perquè ser solidaris i solidàries significa saber que els fets i la realitat poden ser diferents, que els volem i els podrem transformar.
Volen instaurar-nos en el règim del temor, de l’alarma i l’ensurt, del sobresalt i el desassossec, volen q visquem les nostres vides covardment, però el seu temps s’està acabant i nosaltres ja fa molt q van perdre la por, i és per això, precisament, que ens tornen a colpejar, per escarmentar-nos, perquè la societat aprengui quines són les conseqüències de ser solidaris i de mirar-li als ulls a la béstia, cara a cara.

ENS VOLEN CRIMINALITZAR I NOSALTRES TORNEM A CRIDAR SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS!!!!! PERQUÈ NO ESTEU NI ESTAREU MAI SOLS NI SOLES, I PERQUÈ US VOLEM LLIURES EN UNA TERRA LLIURE!!!!”

+ Info:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*