Ens plantem! Assemblea oberta: dijous 30 de gener 19:30 a la casa de la Solidaritat (Barcelona)

Des de fa uns anys amplis sectors de la nostra societat van decidir respondre. Sortint de l’aïllament i la frustració van obrir una fase de fortes aspiracions de canvi social, mitjançant extensos processos de desobediència, autoorganització i mobilització.

Com a reacció a aquest despertar s’ha posat en marxa un procés de reestructuració del marc de drets i llibertats que té com a fita la construcció d’un règim autoritari que mantingui l’aixopluc de l’etiqueta “democràcia”. El sistema es dota de poders encara més amplis contra la ciutadania, mitjançant la expansió del dret penal, la criminalització de la dissidència, la gestió punitiva de la pobresa o fins i tot el control dels cossos i de la sexualitat de les dones.

L’aprovació de les reformes del Codi Penal, de la Llei de l’avortament, de la Llei de Seguretat Ciutadana i de la Llei de Seguretat Privada representen un salt enrere de més de 40 anys. És d’aquesta manera que les elits polítiques i econòmiques que ens governen s’enfronten a la voluntat popular de superació de l’actual marc polític i econòmic cap a un nou model de societat més justa i solidària.

És un atac massa greu i el rebuig social ha de ser contundent. Proposem engegar un procés de desobediència i mobilització generalitzada que paralitzi aquesta ofensiva legislativa i doni alhora una empenta al procés de transformació que ja està en marxa.

Defensem la societat, desobeïm l’estat!

 

#StopContrareformaAvortament

#StopCódigoGallardón

#StopLeyMordaza

 

CONVOCANTS

Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona

Grup d’Investigació sobre Exclusió i Control Social de la UB

Observatori del Sistema Penal i Drets Humans de la UB

Institut de Drets Humans de Catalunya

Rereguarda en Moviment

Associació STOP Bales de Goma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*