Esvaïm la cortina de fum! Construïm la nostra autodeterminació!

Companys i companyes de lluites,

Us comuniquem una manifestació, dijous 22 de novembre, a les 19h a la Plaça Catalunya de Barcelona i us animem a implicar-vos-hi. Aquesta manifestació surt d’un grup heterogeni, de diferents lluites sectorials i moviments socials que troben necessària una contestació al carrer contra CiU i companyia. No es poden oblidar o camuflar aquelles reivindicacions o alternatives – de tot el procés gestat des del 15M (18 mesos sortint al carrer i creant noves institucions) –sota una cortina de fum.

Després de 18 mesos de lluita compartida contra una autèntica catàstrofe social – milers de desnonaments i famílies sense llar, suicidis que són genocidis financers, retallades sagnants a la sanitat i a l’educació, acomiadaments i retallades en drets laborals, repressió descarada que recorda els temps de la dictadura i un llarg i trist etc.- no podem permetre que CiU surti beneficiat després de les eleccions. És per això que ens animem a sortir el carrer contra la resignació. No ens podem permetre no lluitar contra una majoria absoluta de CiU.

Dijous, 22 de novembre – 19h – Plaça Catalunya (Barcelona)

“Esvaïm la cortina de fum!

Davant CiU i companyia hi som #Nosaltres.

Construïm la nostra autodeterminació”

[segons el DIEC]

escòria

f. [MI] [ML] Material de rebuig que es forma durant la reducció dels minerals, durant la purificació del metall fos i en els processos de soldadura.
[GL] [MI] escòria volcànica Fragment de lava viscosa, de tipus basàltic o afí, que presenta molts vacúols produïts per l’expulsió dels gasos en el moment del refredament, cosa que li dóna una densitat baixa i una superfície aspra eriçada d’arestes i de punxes.
f. [LC] La part més vil. L’escòria de la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*