La campanya per l’objecció fiscal recolza la plataforma Rereguarda en Moviment

Des de la campanya d’Objecció Fiscal se’ns ha fet arribar el recolzament a la plataforma Rereguarda en Moviment i se’ns ha comunicat que podríem ser un dels col·lectius beneficiaris de la campanya.

Agraïm la seva confiança en la feina realitzada per aquesta plataforma solidària contra la repressió de només un any de vida, i animem a tothom a participar de la campanya!

L’objecció fiscal que neix de la negació a col·laborar amb l’Estat en la preparació de guerres i en el manteniment de l’estructura militar és una bona escola per seguir avançant amb formes d’insubmissió, desobediència i reconstitució popular i solidària del públic i del comú. Entre la declaració de la renda a Hisenda que fem, amb el pagament d’impostos a l’Estat, i la gestió dels recursos que en fa el Govern de torn mitjançant els pressupostos i les seves polítiques públiques hi ha una separació enorme, i no hem d’oblidar que som nosaltres qui som abaix i sentim el pes violent i poc democràtic de qui ens trepitja. Però també sabem que som la base perquè aquest sistema funcioni tal i com és, i amb l’objecció i la desobediència fiscal podem colpejar-los just al cor d’aquest règim i adonar-nos que tenim molt poder per decidir i fer realitat els canvis que volem… si desobeïm. Aleshores, no hi haurà repressió que ens pugui aturar.

Endavant desobediència!
Multipliquem l’objecció i la insubmissió fiscal!

80_Postals_OF_2006_3_tipus-2

* Més informació al web Objecciofiscal.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*