Nova detenció i pallissa per part dels mossos. Testimoni de la persona agredida

Divendres 13 de juliol, després que finalitzés la protesta contra les noves retallades del govern del PP i els insults de la diputada Andrea Fabra, un jove que tornava a casa va ser perseguit, immobilitzat i apallissat pels Mossos d’Esquadra; a continuació, van detenir-lo, sense informar oficialment de la seva situació fins dissabte a les 8 del matí; la tarda del mateix dissabte, els seus familiars el van poder veure 5 minuts a través d’un vidre, observant el seu nerviosisme i les marques de l’agressió. Diumenge, 15 de juliol, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat sense fiança acusat de desordres i danys. En el vídeo adjunt, la persona agredida fa una descripció pormenoritzada de tots els fets, de la violència patida, de la por, de la soledat als calabossos… Adjuntem la imatge d’un dels mossos ‘presumptament’ agressors, identificat pel propi agredit gràcies a les imatges preses durant la protesta a la seu del PP. Un cop més es fa palesa l’estratègia dels cossos repressius, com pretenen a través de la intimidació, l’agressió i la humiliació fer callar les veus de protesta, silenciar-les, atemorir-les… Cada vegada més les formes dictatorials van estenent-se empeses des dels poders, i no serà sinó amb la solidaritat i el suport mutu de totes nosaltres que les aturarem i les enderrocarem.

Imatge d’un dels ‘presumptes’ agressors, caporal dels Mossos d’Esquadra de la unitat ARRO, identificat per l’agredit a partir d’un vídeo de la protesta davant la seu del PP (font: Setmanari Directa).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us recordem que a la pestanya de Recursos i formació podeu trobar molta informació per encarar aquest tipus de situacions. Utilitzem les eines de que disposem!

One Response to Nova detenció i pallissa per part dels mossos. Testimoni de la persona agredida

  1. Identifica'ls escrigué:

    Nova eina col·laborativa contra la impunitat. Volien “xivatos” amb la seva web? A veure qui n’aconseguieix més.
    http://identificals.wordpress.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*