Solidaritat amb les encausades de l’1 de maig de 2011! Concentració demà #4M 10h Ciutat de la Justícia

L’1 de maig de 2011 durant la manifestació que tancava la jornada reivindicativa pel dia de la treballadora i el treballador 20 persones van ser detingudes durant la brutal càrrega policial i, fins i tot, foren colpejades tot i estar ja reduïdes a terra. Posteriorment algunes d’aquestes persones foren també humiliades i torturades a la comissaria de Les Corts.

El pròxim 4 de maig hi ha encara un nou judici, l’últim, pels fets d’aquell 1 de maig, on la fiscalia demana fins a 3 anys i 8 mesos de presó per a una companya per uns fets que se l’imputen injustament i que formen part de tot el muntatge policial que van posar en marxa.

Revisant els judicis i les sentències hem tornat a comprovar com el testimoni dels Mossos d’Esquadra es considera una prova contundent per establir sentències condemnatòries desmesurades i multes desorbitades, malgrat que el seu testimoni sigui contradictori, poc coherent, i hi hagi altres testimonis que el contradiguin.
Quan l’Estat ja no ens considera ciutadans de ple dret, sinó enemics als quals pot retallar els drets detenint-nos de forma arbitrària, ordenant registres a domicilis violant la nostra intimitat, acusant-nos de delictes inexistents en processos sense cap tipus garanties processals amb condemnes desorbitades i desproporcionades, la solidaritat i el suport mutu són les nostres millors armes per a fer-los front.

Criminalitzar-nos i crear un estat d’opinió als mitjans que ens mostri com a grups violents organitzats és l’estratègia que segueix l’Estat que pretén callar, tancar o atemorir totes aquelles veus dissidents que busquen trencar amb l’StatusQuo.
Això ho estem veient recentment en les operacions Pandora i Pinyata, amb un total de 47 detencions i presó preventiva per a vàries companyes; en el procés de Can Vies, on ja hi ha condemnes superiors als 3 anys de presó i on l’única prova concloent és la versió dels mossos implicats; i en les recents resolucions del Tribunal Suprem pels fets del Parlament que condemna a 8 companyes a 3 anys de presó.

És per tot això que demanem l’absolució de la nostra companya, així com la de totes les persones detingudes i encausades en les últimes mobilitzacions i fets anteriorment descrits, i l’obertura de diligències per l’esclariment de les denúncies de tortures. Volem mostrar també la nostra solidaritat amb les persones preses.

Propera convocatòria per mostrar la nostra solidaritat amb totes les companyes i companys encausats:
4 de maig a les 10 h davant de la Ciutat de la Justícia

Podeu descarregar aquí el flyer per ajudar-nos a fer difusió.

Grup de Suport als encausats del 29S, 22G, 1 de Maig 2011.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*