Solidaritat

Caixa de Resistència

[Omple el formulari de sota si vols col·laborar amb la Rereguarda. Soles no podem, però juntes ho podem tot!]

[Omple aquest formulari i fes-te amb una samarreta de Rereguarda!]

Aquesta caixa de resistència és una eina solidària més per a les que lluiten contra les injustícies que vivim actualment i són reprimides pel govern.

L’hem creada perquè ningú pugui sortir perjudicada per la repressió pel simple fet de no tenir diners o un espai polític de referència que pugui recolzar-lo. És una eina pel moviment en general, i serveix perquè ningú es senti desprotegida a l’hora de participar en una manifestació o mobilització.

Aquesta caixa de resistència s’ha creat per donar suport als processos penals. Aquesta caixa de resistència s’ha creat, també, per pagar les despeses de cobertura judicial que implica la defensa de les nostres companyes: advocades i procuradors.

Aquesta caixa de resistència s’ha creat perquè tots els col·lectius, organitzacions o persones solidàries aportin el seu granet de sorra contra la repressió. Els recursos d’aquesta caixa de resistència també aniran dirigits a recaptar més diners i multiplicar la seva capacitat solidària.

Per fer aportacions solidàries hem creat aquest c/c

[Caixa de Crèdit dels Enginyers, S.Coop] 3025 0002 41 1433334966

* Considerem companyes a tota persona que participa en la lluita contra les injustícies que patim (a manifestacions, accions, esdeveniments…).

VOLS COL·LABORAR AMB LA REREGUARDA?

Formulari de voluntaris contra la repressió. Pots ajudar de qualsevol manera:

Si tot ha anat bé, t’arribarà un correu de confirmació. Gràcies! I estem en contacte! 😉


VOLS CONTRIBUIR-HI FENT-TE AMB UNA SAMARRETA DE REREGUARDA?


Encara no tens una samarreta de Rereguarda? Valen 10€. Pots reservar-ne una omplint el formulari de sota. El repartiment es fa els dilluns a les 20h a La Base (c/Hortes 10, Poble Sec), i el pagament dels 10€ es podrà fer en mà en el moment de l'entrega. Les reserves que no es retirin el dilluns que hàgiu dit, tornaran a estar lliures. També pots escriure'ns a rereguardaenmoviment@gmail.com.


Si tot ha anat bé, t’arribarà un correu de confirmació. Gràcies! I estem en contacte! 😉