Taller-debat “Com ens protegim a la manifestacions”: 19 de maig, 18h, Casal Popular Atzari (Vilassar de Mar)

Des de Suport Maresme, us convidem a participar del proper acte que es durà a terme el diumenge 19 de maig a les 18h. al Casal Popular Atzari de Vilassar de Mar.

Sota el títol Com ens protegim a les manifestacions?, les companyes de la Plataforma solidària contra la repressió Rereguarda en Moviment ens acompanyaran per explicar-nos i així ajudar-nos a entendre millor quin és el funcionament intern del cos dels Mossos d’Esquadra, quines són les seves estratègies d’actuació envers els moviments socials i de quina manera s’organitzen per fer front a l’onada de mobilitzacions i lluites socials que s’estan duent a terme en els carrers d’arreu del territori.

Seguidament, donarem pas a un debat que pretén ajudar a trobar eines i estratègies per combatre l’escalada de repressió i violència que, com a part activa dels moviments socials de la comarca, patim de manera directa cada cop que participem d’una manifestació.

Recordem que hi hauran pinxos solidaris, on tots els beneficis que es treguin aniran destinats a incrementar la caixa de resistència antirepressiva de Suport Maresme.

Ens veiem el 19 de maig!

Cartell19Maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*