Tortures i violacions dels Drets Humans en Egipte

Traducció del post original: egyptianchronicles.blogspot.com.es.

+ info sobre aquest conflicte: www.rebelion.org/noticia.php?id=160559

La fiscalia Heliópolis va ordenar l’alliberament immediat de 141 persones detingudes i lliurades pels membres GM (Germans Musulmans) a l’autoritat de seguretat. La fiscalia els va alliberar després de trobar-los innocent de tots els càrrecs que la GM els imputava. 

Tots els 141 detinguts van ser ferits i torturats pels membres de GM, 49 d’ells han hagut de ser traslladats a l’hospital. Molts d’ells tenien fractures òssies. Alguns d’ells són menors d’edat i, de fet tenim un molt jove com de 10 anys d’edat! 

Els activistes de drets humans diuen que va ser pitjor que les violacions que havien vist abans per la policia i l’exèrcit. 

Pot ser que sigui molt difícil de creure que el que els civils de GM han fet a altres civils. 

Heus aquí una galeria de fotos que mostra als detinguts en l’oficina d’enjudiciament de Heliopolis entre la tarda i la nit d’ahir

http://storify.com/zeinobia/the-mb-detainees-in-prosecution-office

Aquests detinguts van ser mantinguts lluny de les portes del palau presidencial durant més de 12 hores torturats i maltractats mentre es trobaven emmanillats. Heus aquí el testimoniatge en vídeo de l’ambaixador Yahia Negm.


Ell diu que la policia en realitat obeïa ordres del GM i que fins i tot els metges de GM els van maltractar. Diu també que ho van acusar de ser espia a causa de el seu treball en el ministeri d’afers exteriors! 

En qualsevol país respectable els membres i capdavanters de GM serien detinguts i processats per la detenció il·legal i la tortura dels altres ciutadans! 

Ja que l’ocorregut des de tortures i detencions va ocórrer sota la mirada de la policia i les forces centrals de seguretat que no van impedir aquesta agressió contra altres egipcis pel que el Ministeri de l’Interior és responsable. 

El GM i la seva màquina de mitjans en línia “RSSD” van publicar altre vídeo des del seu propi punt de vista, a partir de la seva pròpia càmera que no és la del periòdic AL Watan para mostrar els anomenats matones en captivitat. En qualsevol país respectable aquest vídeo podria enviar al GM i RSSD a la presó! Vostè veu a l’ambaixador Negm i a Mohamed Abdel Fatah en el vídeo.

A les 2:27 es pot veure al reporter de RSSD o millor dita al membre GM que porta un vestit i llegint un periòdic li diu al detingut Walid que té por “Vas matar a dues, hi ha vídeos, et vaig veure!!?” Respon Walid “No, Jo no “, llavors el noi de l’habitació li pregunta:” Dóna suport vostè al president Morsi “i Walid diu que dóna suport a Morsi com persona, sinó que estava en contra del projecte de constitució i s’allotjava en la plaça Tahrir! 

Altre detingut és Ramy Sabry del Partit Aliança Popular va relatar com va ser arrossegat i copejat del carrer El Khalifa AL Mamoun fins al palau presidencial, mentre que el tipus RSSD li estava interrogant provocadorament. El tipus RSSD després va mostrar algunes cartes dels partidaris del Wafd i el partit AL Karma, a fi de demostrar la conspiració Sabbahi / Badawy. 

Parlant sobre els vídeos, aquí hi ha un vídeo que es va mostrar ahir i volem tornar a mostrar-lo. Aquesta és la forma que els detinguts són tractats. Vostè pot veure a Mina copejat en aquest vídeo. 

No obstant això l’advocat de drets humans Malek Adly va indicar en el seu compte de twitter i aquesta nit a la premsa que els advocats de l’acusació li van dir que el Ministeri Fiscal, el nou designat per *Morsi, no volia que s’alliberi als detinguts per raons polítiques!  

Per que ens neguem a tenir un fiscal nomenat pel president després del 28 Gener? perquè no ha d’haver altre mecanisme per a nomenar al fiscal d’una manera que permeti la seva independència per a poder ser advocat de la gent que vull donar les gràcies als fantàstics advocats de drets humans i els activistes que no han dormit en aquestes 72 hores, salvo molt poques hores fins que aquests detinguts són rescatats, atesos mèdicament i llocs en llibertat. 

Encara no puc creure la quantitat d’odi que senten els líders de GM per a omplir les ments i els cors dels seus membres, de no ser així no veuríem aquestes escenes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Connect with Facebook


*